Nidaros Brukshundklubb holder for første gang sommercamp i rallylydighet! Vi får besøk av Hege Ertvåg og Ina Eriksen som instruktører.

Hege har vært i talenttroppen fra 2020 til 2023. Videre har hun vært på landslaget to ganger. Hun har trent rallylydighet, lydighet og bruks i mange år og har vært forhåndskvalifisert til NM i 2020 – 2023. Hun har hundetrenerutdanning fra Lundqvist hundeskole, og har også fullført atferdskonsulent utdanning samme sted. Hun har tre australien kelpie, og har hatt rottweiler og dalmantiner tidligere. Ina er instruktør og dommer. Hun har vært leder for talenttroppen og landslaget.  Hun har trent rallylydighet, lydighet og agility i mange år. Det begynte med familiens hunder, mens hun nå konkurrerer med egne hunder i rallylydighet og i tillegg agility med dalmantineren sin.

Det blir teori i klubbhuset på Stavsøra fredag 5. juli kl. 12 – 14 og fortsetter med praktisk arbeid med deltakernes hunder kl. 14 – 16 på gressbanen på Stavsøra.  Vi fortsetter lørdag 6. og søndag 7. juli kl. 10 – 16 på banen. Vi inviterer til  felles grilling på lørdag fra kl. 16 på Stavsøra. Klubben kjøper inn grillmat og brus.

Det er plass til 14 deltakere pluss observatører. Ekvipasjene må ha grunnleggende kunnskaper i rallylydighet. Dette er ikke et nybegynnerkurs, men kurs for de som allerede er på nivå kl. 1 eller høyere.

Deltakeravgift kr. 3.900 kr for klubbmedlemmer og kr. 4.250 for ikke-medlemmer. Observatørplass koster kr. 1.000/kr. 1.350.

Pga. evt. avlysing av avtale med instruktørene ved få påmeldte, er påmeldingsfristen 4. juni.

Vi får støtte fra Studieforbundet natur og miljø til arrangementet.

Spørsmål kan sendes til kurs@nidarosbhk.no.

Linker til påmeldingsskjema:

Påmelding med hund.

Obsevatørplass.