Nidaros-cupen er en uoffisiell lydighetskonkurranse der man kan være med for å trene og for å finne ut hvordan det er å konkurrere, samt finne ut hvor langt man er kommet i treninga. Nidaros-cupen består i år av 4 konkurranser, hvorav en av konkurransene også er klubbmesterskapet. Til slutt summeres poengsummene – og vi finner ut hvem som blir Cupvinner på slutten av året. Uansett ambisjoner – kom og bli med, det er gøy, uformelt og fin trening!

Regelverk

  1. Cupen er åpen for alle.
  2. Ekvipasjen må stille på minst tre – 3 – stevner for å få tellende resultat. Ved deltakelse på fire, teller de tre beste stevnene.
  3. Om noen deltar først i kl. II, for så å delta i kl. III, ganges totalsummen i kl. II med 1,6 – og ekvipasjen konkurrerer da videre i kl. III som årets cupmester. Det samme gjelder om en ekvipasje går fra kl. I til kl. II, og videre til kl. III, da ganges summen i kl. I og II med 1,6. Ekvipasjer konkurrerer i den høyeste klassen de har deltatt i.
  4. Årets klubbmester blir kåret på Klubbmesterskapet. Det vil bli kåret en klubbmester i hver klasse. Premieutdeling vil være på Nidaros BHK sin Årsfest.
  5. Vandrepokal til cupens ekvipasje med høyeste poengsum, gitt fra vår sponsor JaRo’s Hund. Vandrepokalen tildeles kun medlemmer av Nidaros BHK.
  6. Ved lik poengsum sammenlagt ved cupens slutt, er vinneren den med høyest gjennomsnitt på fri ved foten i klasse I. Om det fortsatt er likt, er vinneren den med høyest gjennomsnitt på fellesdekk. I klassene II, III og FCI3 vinner den med høyest gjennomsnitt på øvelsen fri ved fot. Om det fortsatt er likt, er vinneren den med høyest gjennomsnitt på fellesdekk. Er poengsummen da fortsatt lik, teller høyeste gjennomsnittet på øvelsen avstandskommandering.