FELLESTRENING SOMMER/HØST

Fellestrening på stavsøra på banen vår fra kl 17 på mandager.
Vi gjør oppmerksom på at kurs disponerer 1/3 av banen fra kl 17 til kl 21. Er det ikke kurs på banen, står en selvsagt fritt til å bruke hele banen.

Skyting gjøres etter kl 21, og dette er det fint om vi informerer de som er på agilitybanen om når gjøres.

Velkommen på trening

 

Treningene er åpen for alle som er interessert i å trene bruks. Det er egentrening sammen med andre som også trener hund, dvs at det ikke er instruktør på disse fellestreningene. Du får mulighet til å bli kjent i miljøet, få treningsvenner og det er også mange som deler av sin kunnskap om du trenger hjelp.

På treningene vil det trenes på alt fra fellesøvelser ( sitt/dekk), til andre øvelser i bruksprogrammet, men du står helt fritt til å trene på det du måtte ønske.

Vi forlater treningsplassen slik vi fant den, dvs at vi rydder opp etter oss, plukker opp etter hundene og tar med bærsjeposer og søppel hjem ( på Stavsøra har vi grønne containere vi kaster avfall og bærsjeposer i).

Bruks har også egen facebook side, og du finner oss her : https://www.facebook.com/groups/130175503778052/

 

Velkommen på trening !

Vei beskrivelse til Nidaros sin bane på Stavsøra: Kjør fra Trondheim sørover til Klett, videre på E39 mot Orkanger. Rett før Udduvollbrua tar du av mot høyre og videre en liten grusvei. Banen kommer på høyre hånd nede ved elva!