Foto: Elin Hagestande

FELLESTRENING

Utenom sesongen på banen vår på Øra, legger vi ut fellestreninger på FB. Følg med der 🙂 

Velkommen på trening

Hvem kan komme?
Siden vi har fått endel spørsmål om hvem som kan komme, vil vi informere om at alle er hjertelig velkommen, uansett rase alder eller hvor mye/lite erfaring du har. 

Vi prøver å få ansvarlig på alle mandagstreningene framover, disse vil ha på seg en gul vest slik at de skal være enkle å se. Ansvarlige fungerer ikke som instruktør, men er der får å ta i mot alle som kommer. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med personen i gul vest.

Treningene er åpen for alle som er interessert i å trene bruks. Det er egentrening sammen med andre som også trener hund, dvs at det ikke er instruktør på disse fellestreningene. Du får mulighet til å bli kjent i miljøet, få treningsvenner og det er også mange som deler av sin kunnskap om du trenger hjelp.

På treningene vil det trenes på alt fra fellesøvelser ( sitt/dekk), til andre øvelser i bruksprogrammet, men du står helt fritt til å trene på det du måtte ønske.

Vi forlater treningsplassen slik vi fant den, dvs at vi rydder opp etter oss, plukker opp etter hundene og tar med bærsjeposer og søppel hjem ( på Stavsøra har vi grønne containere vi kaster avfall og bærsjeposer i).

Bruks har også egen facebook side, og du finner oss her : https://www.facebook.com/groups/130175503778052/

 

Velkommen på trening !

 

Vei beskrivelse til Nidaros sin bane på Stavsøra: Kjør fra Trondheim sørover til Klett, videre på E39 mot Orkanger. Rett før Udduvollbrua tar du av mot høyre og videre en liten grusvei. Banen kommer på høyre hånd nede ved elva!