Velkommen til fellestreninger på Stavsøra mandager fra kl 18.
Vi har lys på banen.

Ps. høst og vinter er det trening andre steder i byen, pga mørket og snø. Følg med på facebook siden til bruks, eller spør om folk vil være med på trening.


Vi plukker selvsagt opp etter hundene våre, sigarettsneiper, snus og kaster i de grønne søppeldunkene som står på området.

Bruks har også mulighet til å trene på skyting på mandager på Stavsøra i tidsrommet 21-21.30

Det blir også avtalt treninger på facebook, så det er lurt å følge med der. Det hender at vi må flytte treningssted på høst/vinter pga mørket og manglende lys på banen vår.

Treningene er åpen for alle som er interessert i å trene bruks. Det er egentrening sammen med andre som også trener hund, dvs at det ikke er instruktør på disse fellestreningene. Du får mulighet til å bli kjent i miljøet, få treningsvenner og det er også mange som deler av sin kunnskap om du trenger hjelp.

På treningene vil det trenes på alt fra fellesøvelser ( sitt/dekk), til andre øvelser i bruksprogrammet, men du står helt fritt til å trene på det du måtte ønske.

Vi forlater treningsplassen slik vi fant den, dvs at vi rydder opp etter oss, plukker opp etter hundene og tar med bærsjeposer og søppel hjem ( på Stavsøra har vi grønne containere vi kaster avfall og bærsjeposer i).

Bruks har også egen facebook side, og du finner oss her : https://www.facebook.com/groups/130175503778052/

 

Velkommen på trening !

Vei beskrivelse til Nidaros sin bane på Stavsøra: Kjør fra Trondheim sørover til Klett, videre på E39 mot Orkanger. Rett før Udduvollbrua tar du av mot høyre og videre en liten grusvei. Banen kommer på høyre hånd nede ved elva!