Grunnkurs/Hverdagslydighet

På dette kurset vil hovedfokus være hverdagslydighet – eller med andre ord det å lære mer om hva hunden trenger å forstå og kunne for at ditt hundehold skal være slik som du så for deg da du bestemte deg for å anskaffe hund.

På dette kurset vil det være alt fra valper som har gått valpekurs, men ønsker å lære mer, til de som aldri har vært på kurs før. Det vil også her bli fokusert både på oppdragelse og opplæring, samarbeid og relasjon, og i større grad fokus på innlæring av forskjellige kommandoord – som etter hvert vil oppleves som kjekke ”verktøy” i den daglige håndteringen av hunden.

Målet med kurset er at du skal få en teoretisk / praktisk grunnmur slik at sitter igjen med de verktøyene du trenger for å selvstendig kunne oppdra og trene din hund til en hverdagslydig hund som er enkel å ferdes med uten å være til sjenanse for andre.

Instruktørene har hele tiden et mål om å jobbe ut ifra den enkeltes nivå, og det vil være individuelt tilpasset  veiledning gjennom hele kurset. Alle skal mestre og få til! Kursplan/ oppmøteplan vil bli delt ut første kurskveld.

  • Målgruppe: De som har gått valpekurs, eller tilsvarende tidligere, samt de som ikke har gått kurs tidligere.
  • Forutsetninger: Hunden må være vaksinert
  • Beskrivelse: 7 kvelder (3 timer hver gang) 1 teorikveld og 6 praksiskvelder
  • Pris: 1750 kr for medlem i Nidaros brukshundklubb, 2100 kr for ikke-medlem

Grunnkurs /Hverdagslydighetskurs

Kurset er for deg som ønsker å jobbe med din hunds hverdagslydighet og grunnleggende opplæring.

Kurset er veldig aktuelt enten du ønsker en lydig og håndterbar familiehund, eller du har planer om å begynne å konkurrere.

Kurset er åpent fra hunder fra 6 mnd og oppover sammen med sine eiere.

Datoer for gjennomføring:

 
 
Velkommen.Kaisa-3973