Vi har ukentlige fellestreninger. Vi trener hver tirsdag fra kl. 18.00. Fra 15.05 er banen vår på Stavsøra klar for bruk.

I år har vi vært så heldige å få mange erfarne hundefolk til å ta på seg å lede treningene, de tar for seg ulike temaer og her er det mye inspirasjon og lærdom å hente! Fellestreningene er for alle fra nybegynnere til hundeførere som konkurrerer på høyt nivå. Mange i gruppen er også utdannet instruktører i Norsk Kennel Klubb.  I tillegg vil det være en ansvarlig fra komiteen på hver trening. Denne personen har gul vest. Dersom du er ny på trening kan du henvende deg til denne personen, vi vil stå til disposisjon for hjelp og tips.

Følg med på Facebook-sida til Lydighet, der ligger treningene våren 2018 som arrangementer der du får mer informasjon om hver enkelt trening. Er du ikke med i gruppa be om å bli lagt til eller send en e-post gjennom vårt kontaktskjema til høyre (under på mobil) så legger vi deg til!

Denne gruppen er for ALLE som er interessert i å trene lydighet, uansett nivå. Gruppen er et tilbud for “hjelp til selvhjelp”, og den er helt GRATIS! Alle som er nysgjerrige på sporten er velkomne til å møte opp.

Høres dette interessant ut for deg og din hund?

Da er det bare å møte opp på Stavsøra kl 18.00, eventuelt sende en e-post gjennom vårt kontaktskjema til høyre (under på mobil) eller ta kontakt med Gunhild på telefon 45 22 75 21.