Nidaros Brukshundklubb holder for første gang på lenge sommercamp i lydighet! Det kommer tre damer til oss som er og har vært på landslaget i lydighet, og disse er Hege Lindahl, Hilde Skjoldal og Satu Virtanen.

Dette er tre damer med masse erfaringer og verktøy, og dei vil altså komme til oss og holde en sommercamp i lydighet.

Kurset kommer til å foregå på klubbens eget område på Stavsøra! Vi starter med bli kjent kveld og teori på torsdagen kl 18-21. Deretter er det praksis fra kl 10-16 fredag, laurdag og søndag.

Det er plass til 18 deltakere, det blir 6 deltagere per instruktør, og vi kommer til å rullere på instruktørene og gruppene, der det blir jobbet med ulike ting på kvar gruppe.

Det er krav om at hunden kan trene løs blant andre hunder, da vi kommer til å dele opp banen på Stavsøra i tre deler, og det vil være fleire hunder ute. En bør ha litt erfaring med trening av hund for å delta, og helst ha konkurrert innenfor en hundesport. Dette for å få god utbytte av kurset!

Vi håper at dette skal et flott tilbud til alle som er interessert i lydighet!

Målet er å få felles bespisning fredag og laurdag, med grilling på eine dagen og spise ute andre dagen. Grilling vil forekomme på Øysand Camping, da instruktørene bor der. Quiz og annet sosialt blir lagt opp til.

Prisen er 3500 kr per deltager som er medlem av klubben, 3850 kr for ikkje medlemmer.

Observatør medlem 1000 kr for alle dager

Observatør ikkje-medlem 1350 kr for alle dager

Påmelding til observatør her: https://www.letsreg.com/no/register/Sommercamplydighet2730juni1_21022024093624

Vi får støtte av Studieforbundet for å holde dette kurset