MÅL MED KURSET

Du får grunnleggende forståelse for valpens utvikling, oppdragelse og opplæring. Vi legger vekt på alt fra viktige og uviktige spørsmål som måtte dukke opp i hverdagen, til hvordan du starter med å skape et godt samarbeide og god relasjon, til det å så smått begynne å lære grunnleggende øvelser.

Instruktørene jobber ut ifra den enkeltes nivå, og det vil være individuelt tilpasset veiledning gjennom hele kurset. Alle skal mestre og få til!

 

MÅLGRUPPE

Eiere med hunder på valpestadiet, dvs. fra ca. 2 måneder opp til 6 måneder. Spesielt førstegangshundeeiere og uerfarne hundeeiere bør delta.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kursene går som kveldskurskurs over 12 timer .

Teori uten hunder holdes i klubbhuset på Stavsøra tirsdag 20.09.2022 kl. 1830 – 2030. Praksiskvelder med hunder blir mandag 26.09. kl. 1830 – 1930 og tirsdagene 04.10., 18.10., 25.10. og 01.11.2022 kl. 1830 – 2030. Det blir ingen samling i skolenes høstferie.  Praksiskveldene starter ute på Byåsen. Vi flytter inn i hall i løpet av oktober.

 

PRIS

Kr. 1.800 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr.2.150 for ikke-medlemmer. Du kan ta med en person på kurset som observatør uten tillegg i prisen. Vi må ta forbehold om at det ikke blir innstramminger i antall deltakere pga. eventuelle Covid-regler.

Vi får støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

 

INSTRUKØR

Eva Hemmingsen, NKK trinn 1 instruktør.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Kurset er fullt!