Nidaros Brukshundklubb har søkt Norsk Kennel Klub om å få holde NKK instruktørkurs trinn 2 brukshund. Kurset lyses ut med forbehold om at NKK godkjenner oss som arrangør og at vi får nok påmeldte.

Kurshelger blir 4. og 5. januar, 25. og 26. januar, 15. og 16. februar, 15. og 16. mars, eksamen 26. og 27. april 2025. Dersom det blir mye snø i vinter og en helgesamling må utsettes, blir helgen 12. og 13. april satt av som reservehelg. Det kan hende at noen fredagskvelder kommer i tillegg, det blir evt. avtalt med elevene i løpet av kurset. Kurset holdes i Trondheim og på Øysand i Melhus.

Instruktør er Lena Haller (NKK instruktør trinn 3) og sensor er Jostein Aas (NKK instruktør trinn 3). I tillegg vil Bjørnar Strand delta på kurset som trinn 3 elev, dvs. at Bjørnar er under utdanning for å bli NKK instruktør trinn 3 brukshund. Han vil undervise en del av kurset

Trinn 2 instruktører brukshund holder kurs i grunnopplæring av hund og all spesialutdanning i brukshund arbeid.

Før du melder deg på kurset, må du sette deg inn i utdanningsplanen og kravene som gjelder for å kunne melde deg på kurset. Se hele utdanningsplanen på NKK sine sider UTDANNINGSPLAN.

Elevene må i løpet av kurset levere inn skriftlig dokumentasjon på at de oppfyller formelle og praktiske krav.

Påmelding er økonomisk bindende. Kursavgift er kr. 14.000 og må betales

  • Enten kr. 7.000 ved påmelding og kr. 7.000 innen 20. januar 2025.
  • Eller kr. 14.000 ved påmelding.

Vi mottar støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

Dersom kurset må avlyses, vil vi umiddelbart betale tilbake kursavgiften.

Maks 10 deltakere.

Du melder deg på og betaler her –> PÅMELDING.

Hvis du har spørsmål, kan du sende mail til kurs@nidarosbhk.no. Hvis du lurer på om du oppfyller kravene, kan du kontakte instruktør på mail lenbu@live.no.