Hovedmålet er å lære hunder som trekker i båndet og bjeffer på andre i møtesituasjoner til å slutte med den uønskede atferden. I de fleste tilfeller kan atferden trenes bort i løpet av kurset.

Vår instruktør kartlegger hvilke utfordringer du har med din hund. Deretter setter dere i fellesskap mål for deg og din hund. Stikkord for kurset er kontakt og fokus, avslapping, belønninger, hverdagsøvelser som møtesituasjoner, gå pent i bånd og innkalling.

All opplæring har ansvarlig hundehold i sentrum.

 

MÅLGRUPPE

Hunder som har problemer med å holde kontakt med og fokus på eier når andre hunder er i nærheten. Kurset er beregnet for unghunder over 6 måneder og voksne hunder.

 

Tid og sted

Kurset går til sammen over 12 timer. Teori vil bli vevd inn i praktisk trening med hund. Kurskvelder blir onsdagene 04.10., 11.10., 18.10., 25.10., 01.11. og 08.11.2023 kl. 20 – 22. Kurset holdes i Nidaroshallen på Øysand.

 

PRIS

Kr. 1.800 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.150 for ikke-medlemmer. Det er lov å ta med en observatør på kurset.

Vi får støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

 

INSTRUKTØR

Silje Slagnes, NKK instruktør trinn 2, bruks.

 

PÅMELDING

For å komme direkte til påmelding, trykk her → Kurset er fullt!
Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.
Hunder må være vaksinerte.
Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset.
Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.