En god innkalling er noe av det viktigste vi lærer hundene våre, og det er også en forutsetning å ha en god innkalling om hunden skal være løs når det ikke er båndtvang. De fleste hundeeiere ønsker at hunden skal kunne komme på innkalling, men hvordan skal vi få en innkalling som virkelig sitter? Innkalling er det en bør begynne å trene på med en gang en får valpen i hus, men mange tar det litt for gitt fordi valpen følger jo etter oss overalt når den er liten. Men på et tidspunkt så erfarer de fleste at valpen «lukker ørene» og ikke følger etter oss lenger.

Mange hunder hører på innkallingen når det ikke er forstyrrelser i nærheten, men det blir ofte litt vanskeligere når det skjer litt rundt dem. Eksempler på forstyrrelser kan være andre folk, hunder og andre dyr. Vi ønsker at hunden skal synes det er kjempegøy å komme tilbake til deg, hunden skal synes det er verdt å komme inn til deg.

Å ha en god innkalling handler også om sikkerhet, vi skal ha kontroll på hunden vår for å unngå at den blir en belastning for miljøet rundt oss. Og jo bedre kontroll du har på hunden din, jo mer frihet kan den få!

 

Instruktørene har hele tiden et mål om å jobbe ut ifra den enkeltes nivå, og det vil være individuelt tilpasset veiledning gjennom hele kurset. Alle skal mestre og få til! Kursplan/ oppmøteplan vil bli delt ut første kurskveld.

Instruktør: Gro Anett Myklebust, trinn I NKK instruktør
Datoer: 23/3 og 24/3 – kl 10.00-15.00/16.00

Kurset kommer til å foregå på to ulike plasser, info om stad kommer en uke før oppstart av kurset.

Pris

1000 kr for medlem i Nidaros Brukshundklubb, 1200kr for ikke-medlem

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement. Dersom du ønsker kursavgiften tilbakebetalt må lege-/veterinærattest fremlegges.

Påmeldingen må inneholde:
Eier: navn, adresse, postnummer/sted, telefonnummer ( mobil)
Hund: Navn, rase, alder, kjønn.
Evt. Dersom det er noe du mener er relevant å opplyse om i påmeldingen kan du skrive det også.

Når du har fått bekreftet at du har fått plass betales kursavgiften inn på kontonr. 4202.33.27591.

Hunden må være vaksinert.