MÅL MED KURSET

Vi ønsker å gi deg en kick-start for å komme i gang med trening av hverdagslydighet med egen hund. Stikkord er kontakt, sitt, ligg, gå pent i bånd, avslapping, innkalling, hilse pent og stå. Krav til utførelse ligger høyere enn på valpekurset. Ingen venter at du skal lære alle øvelser perfekt i løpet av kurset, men du skal få grunnlag for videre trening. Vi tar utgangspunktet i nivået til den enkelte ekvipasje og tilpasser opplæring etter det.

All opplæring har ansvarlig hundehold i fokus.

 

MÅLGRUPPE

Eiere med unghunder som trenger hjelp på veien videre til en harmonisk familiehund.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går over 12 timer i perioden november 2021 – januar 2022. Teori vil bli vevd inn i praktisk trening med hund. Kurskvelder blir mandager 22.11., 29.11., 06.12. og 13.12.2021 kl. 1800 – 2000 før vi tar juleferie. Så fortsetter vi mandagene 10. og 17.01.2022 kl. 1800 – 2000. Kurset går i oppvarmet hall på Øysand.

PRIS

Kr. 2.100 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.450 for ikke-medlemmer. Kursavgiften inkluderer bl.a. leie av oppvarmet hundehall til kurskveldene.

 

INSTRUKTØR

Torgeir Rui.

Torgeir er kjent person spesielt i brukshundmiljøet i klubben. Han er en dyktig instruktør som har vært instruktør på mange av våre kurs gjennom årene.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Du kan melde deg på her.