Mål med kurset

Du trener momenter som så settes sammen til øvelser (skilt) i klassene 1 og 2 i rallylydighet. Etter hvert setter vi sammen skilt til korte baner som du skal gå under veiledning av instruktør. Kurset gir deg grunnleggende ferdigheter til å kunne konkurrere i de laveste klassene i rallylydighet.

Kurset bygger på dagens regelverk i rallylydighet. Det kommer sannsynligvis nytt regelverk fra 01.01.2023. Det nye regelverket er ikke klart enda. Du må regne med at det kommer endringer av skilt og også nye skilt, samt endringer i regelverk om f.eks. poengberegning. Kurset gir deg likevel godt grunnlag for å konkurrere etter nytt regelverk senere. Dessuten er det lenge igjen av årets sesong.

 

Målgruppe

Du bør ha deltatt på innføringskurs i rallylydighet eller ha startet å trene i kl. 1.

Hunder bør være fylt 9 måneder.

 

Varighet og kursdatoer

Kurset går over til sammen 16 timer. Teori uten hund fredag 24.06. kl. 18 – 20. Praktiske leksjoner lørdag 25. og søndag 26.06.2022 kl. 9 – 16.

 

Sted

Teorikvelden blir i klasserom og praktiske leksjoner blir på klubbens bane på Stavsøra, https://goo.gl/maps/9idhBmyjNqx2ABTW6

 

Pris

Kr. 2.400 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb (kr. 2.800 for ikke-medlemmer).

Vi får støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

 

Instruktører

Kristin Heglum og Sven M. Sjursen. Begge er NKK instruktører trinn 1 med konkurranseerfaring fra rallylydighet. Sven er også rallylydighetsinstruktør godkjent av Norsk Rallylydighetsklubb.

 

Påmelding

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Maks 8 deltakere med to instruktører. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.