INNHOLD

Vi trener på de viktigste ferdighetene som den gode familiehund trenger i hverdagen og grunnferdighetene til den kommende konkurransehunden.

Stikkord er hundens språk og modningsfaser, stress (over- og understimulering), leke med hund, rolig-trening, sitt og ligg, gå pent i bånd, innkalling, hilse pent og stå. Ingen venter at du skal lære alle øvelser perfekt i løpet av kurset, men du skal få grunnlag for videre trening. Vi tar utgangspunktet i nivået til den enkelte ekvipasje og tilpasser opplæring etter det.

All opplæring har ansvarlig hundehold i fokus.

 

MÅLGRUPPE

Valper og unghunder 6 – 18 måneder.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går over 12 timer i Nidaroshallen på Øysand.  Teori vil bli vevd inn i praktisk trening med hund. Kurskvelder blir mandagene 09.01., 16.01., 23.01., 30.01., 06.02. og 13.02.2023 kl. 20 – 22.

 

PRIS

Kr. 1.800 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.150 for ikke-medlemmer. Vi får støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

Det er lov å ta med en observatør på kurset uten tillegg i prisen.

 

INSTRUKTØR

Instruktør Gro Anett Myklebust, NKK trinn 1 instruktør.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Påmelding er stengt.