Dette er et av våre mest populære kurs. Enten man nettopp har fått sin første valp eller har hatt hund i mange år, så er det å være med på valpekurs sammen med mange andre valpe-eiere, utrolig spennende.

Det å bli kjent med andre i samme situasjon, sannsynligvis treffe mange valper av forskjellige raser, og ikke minst det å kunne dele erfaringer i denne både strevsomme og kjempekoselige tiden, er noe som mange opplever som verdifullt.

Målet med kurset

Å gi valpe-eier en grunnleggende forståelse for valpens utvikling, oppdragelse og opplæring av valp. Her vil det bli lagt stor vekt på alt fra viktige og uviktige spørsmål som måtte dukke opp i hverdagen, til hvordan man skal starte med å skape et godt samarbeide og god relasjon til det å så smått begynne å lære den små ”øvelser”.

Instruktørene har hele tiden et mål om å jobbe ut ifra den enkeltes nivå, og det vil være individuelt tilpasset veiledning gjennom hele kurset. Alle skal mestre og få til! Kursplan/ oppmøteplan vil bli delt ut første kurskveld.

Instruktør: Silje Slagnes , NKK instruktør

Oppstart: torsdag 15. August
Andre datoer: 22/8, 29/8, 5/9, 12/9 og 19/9

Klokkeslett: 18-21

Teorien blir tatt underveis. Alle må ha med to leker. En kaste leke og en dra leke, begge uten pip, samt godbiter. Pleier å være greit å ha med en stol å sitte på. Den siste gangen kommer vi til å bruke i skogen til spor. Da blir det oppmøte på Smistad.

Kurset kommer til å foregå på gressplenen bak Maske AS, adresse Løvåsmyra 2.

Pris

1500 kr for medlem i Nidaros Brukshundklubb, 1800kr for ikke-medlem

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement. Dersom du ønsker kursavgiften tilbakebetalt må lege-/veterinærattest fremlegges.

Påmeldingen må inneholde:
Eier: navn, adresse, postnummer/sted, telefonnummer ( mobil)
Hund: Navn, rase, alder, kjønn.
Evt. Dersom det er noe du mener er relevant å opplyse om i påmeldingen kan du skrive det også.

Når du har fått bekreftet at du har fått plass betales kursavgiften inn på kontonr. 4202.33.27591.

Hunden må være vaksinert.