Mål med kurset

Du får grunnleggende forståelse for valpens utvikling, oppdragelse og opplæring. Vi legger vekt på alt fra viktige og uviktige spørsmål som måtte dukke opp i hverdagen, til hvordan du starter med å skape et godt samarbeide og god relasjon, til det å så smått begynne å lære grunnleggende øvelser.

Instruktør jobber ut ifra den enkeltes nivå, og det vil være individuelt tilpasset veiledning gjennom hele kurset. Alle skal mestre og få til!

 

Målgruppe

Eiere med hunder på valpestadiet, dvs. fra ca. 2 måneder opp til 6 måneder. Spesielt førstegangshundeeiere og uerfarne hundeeiere bør delta.

 

Varighet og kursdatoer

Kurset går som kveldskurs over 12 timer. Kurset starter med teori onsdag 20.10.2021 kl. 1800 – 2000 på Ranheim. Praksiskvelder søndagene 24.10., 31.10., 07.11., 14.11. og 21.11.2021 kl. 1800 – 2000 i oppvarmet lokale på Øysand.

 

Pris

Kr. 2.400 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr.2.750 for ikke-medlemmer. Kursavgiften inkluderer bl.a. leie av oppvarmet hundehall til praksiskveldene.

 

Instruktør

Rita Thobroe, NKK Trinn 2 Lydighet.

 

Påmelding

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Påmelding blir registrert når disse opplysningene foreligger:
Eiers navn, adresse, postnummer/sted, telefonnummer, fødselsår (pga. at vi mottar støtte fra Studieforbundet Natur og Miljø).
Hundens navn i det daglige, rase, alder, kjønn.
Dersom det er noe du mener er relevant å opplyse om i påmeldingen, kan du skrive det også.

Hunder må være vaksinerte.

Påmelding etter først til mølla prinsippet, til kurs@nidarosbhk.no. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 valper.

Når du får bekreftet plass, blir du bedt om å betale kursavgiften.