Vi trener på de viktigste ferdighetene som den gode familiehund trenger i hverdagen og grunnferdighetene til den kommende konkurransehunden.

Stikkord er hundens språk og modningsfaser, stress (over- og understimulering), leke med hund, rolig-trening, sitt og ligg, gå pent i bånd, innkalling, hilse pent og stå. Ingen venter at du skal lære alle øvelser perfekt i løpet av kurset, men du skal få grunnlag for videre trening. Vi tar utgangspunktet i nivået til den enkelte ekvipasje og tilpasser opplæring etter det.

All opplæring har ansvarlig hundehold i fokus.

 

MÅLGRUPPE

Valper og unghunder 6 – 18 måneder.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går over 12 timer i Nidaroshallen på Øysand.  Teori vil bli vevd inn i praktisk trening med hund. Kurskvelder blir søndagene 05.11., 12.11., 19.11., 26.11., 03.12. og 10.12.2023 kl. 20 – 22.

 

PRIS

Kr. 1.800 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.150 for ikke-medlemmer. Vi får støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

Det er lov å ta med en observatør på kurset uten tillegg i prisen.

 

INSTRUKTØR

Instruktør Inger Nordahl Jacobsen, NKK instruktør trinn 1. Hvis det blir mange påmeldte, setter vi inn en ekstra NKK instruktør.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder med en instruktør eller 8 hunder med to instruktører.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Du kan melde deg på her.