MÅL MED KURSET

Har du lyst til å lære mer om apportering, så er dette kurset for deg. Her skal vi gå nøye inn i apporterings grunnleggende fundamenter samt videreutvikling. Apportering finner vi i mange konkurranseformer og på dette kurset skal vi ta for oss hvordan din hund kan bli bedre uansett hva du ønsker at hunden skal hente til deg. Om det er å hente bitt i rundering, feltgjenstander, vanlig tre apport, metall eller tungapport. Over hinder, møne eller med dirigering. Eller rett og slett hente ting som du mister på bakken eller på tur.

 

MÅLGRUPPE

Det kreves ingen forkunnskaper, men hunden din bør være glad i å leke eller glad i godbiter. Vi anbefaler at dette ikke er ditt første hundekurs.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går til sammen over 15 timer og holdes på klubbens anlegg på Stavsøra. Kurset starter med teori som holdes i klubblokalet tirsdag 23.08.2022 kl. 1800 – 2030. Praksiskvelder med hunder blir tirsdagene 30.08., 06.09., 13.09., 20.09. og 27.09.2022 kl. 1730 – 2000.

 

PRIS

Kr.  2.150 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.550 for ikke-medlemmer.

 

INSTRUKTØR

Silje Slagnes, NKK trinn 2 instruktør i bruks.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Kurset er fullt!