MÅL MED KURSET

Hovedmålet er å lære hunder som trekker i båndet og bjeffer på andre i møtesituasjoner til å slutte med den uønskede atferden. I de fleste tilfeller kan atferden trenes bort i løpet av kurset.

Vår instruktør kartlegger hvilke utfordringer du har med din hund. Deretter setter dere i fellesskap mål for deg og din hund. Stikkord for kurset er kontakt og fokus, avslapping, belønninger, hverdagsøvelser som møtesituasjoner, gå pent i bånd og innkalling.

All opplæring har ansvarlig hundehold i sentrum.

 

MÅLGRUPPE

Hunder som har problemer med å holde kontakt med og fokus på eier når andre hunder er i nærheten. Kurset er beregnet for unghunder over 6 måneder og voksne hunder.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går til sammen over 12 timer og starter på Sverresborg. Når hundene er klare, flyttes kurset til klubbens bane på Stavsøra. Teori vil bli vevd inn i praktisk trening med hund. Kurskvelder blir tirsdagene 23.08., 30.08., 06.09., 13.09., 20.09. og 27.09.2022 kl. 18 – 20.

 

PRIS

Kr. 1.800 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.150 for ikke-medlemmer.

 

INSTRUKTØR

Torgeir Rui.

Torgeir har mange års erfaring med hund og hundekurs. Han er spesielt godt kjent innad i bruksmiljøet i klubben.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Kurset er fulltegnet.