Du lærer to viktige øvelser som gjør at hverdagen med hund blir enklere. Å gå pent i bånd betyr at hunden følger deg i slakt bånd ved din venstre side. Etter hvert skal du passere folk og hunder uten at hunden forlater plassen sin. Du lærer også å kalle inn din løse hund. Den skal avslutte det den holder på med og komme raskt tilbake til deg. Ingen venter at du skal lære øvelsene perfekt med en gang, men du lærer viktige verktøy som du bruker i trening før neste samling. Du vil raskt oppleve progresjon i treningene. Vi tar utgangspunkt i nivået til den enkelte ekvipasje og tilpasser opplæring etter det.

All opplæring har ansvarlig hundehold i fokus.

Det kommer til å være flere instruktører på kurset, så her får dere god oppfølgning og hjelp. Noen instruktørene er under utdanning og vil bli sertifiserte NKK instruktører før sommeren. Ansvarlig instruktør blir Sven M. Sjursen, NKK trinn 1 instruktør.

 

MÅLGRUPPE

Hunder over 6 måneder.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går over 8 timer.

Kurset holdes i Nidaroshallen på Øysand onsdagene 08.03., 15.03., 22.03. og 29.03.2023 kl. 1730 – 1930.

 

PRIS

Kr. 600 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 950 for ikke-medlemmer

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 9 hunder. Du kan ta med en observatør på kurset uten tillegg i prisen.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.

Kurset er fullt!