Du får grunnleggende forståelse for valpens utvikling, oppdragelse og opplæring. Vi legger vekt på alt fra viktige og uviktige spørsmål som måtte dukke opp i hverdagen, til hvordan man skal starte med å skape et godt samarbeide og god relasjon, til det å så smått begynne å lære den enkle øvelser.

Instruktører jobber ut ifra den enkeltes nivå, og det vil være individuelt tilpasset veiledning gjennom hele kurset. Alle skal mestre og få til!

Det kommer til å være flere instruktører på dette kurset, så her får dere god oppfølgning og hjelp. Noen instruktørene er under utdanning og vil bli sertifiserte NKK instruktører før sommeren. Ansvarlig instruktør blir Gro Anett Myklebust, NKK trinn 1 instruktør.

 

MÅLGRUPPE

Eiere med hunder på valpestadiet, dvs. fra 2 måneder opp til maks 6 måneder. Spesielt førstegangshundeeiere og uerfarne hundeeiere bør delta.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går over 12 timer.

Vi starter med teori for hundeførere mandag 06.02.2023 kl. 20 – 22. Kurset holdes i klasserom. Sted oppgis senere.

Praksiskvelder med hunder blir mandagene 13.02. kl. 20 – 22, 20.02. og påfølgende 3 mandager kl. 1730 – 1930 i Nidaroshallen, Øyvegen 41, Øysand, Melhus.

 

PRIS

kr. 900 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 1.250 for ikke-medlemmer. Vi mottar støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Du kan ta med deg en observatør på kurset uten tillegg i prisen.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no

Du kan melde deg på her.