Hovedmålet er å lære hunder som trekker i båndet og bjeffer på andre i møtesituasjoner til å slutte med den uønskede atferden. I de fleste tilfeller kan atferden trenes bort i løpet av kurset.

Vår instruktør kartlegger hvilke utfordringer du har med din hund. Deretter setter dere i fellesskap mål for deg og din hund. Stikkord for kurset er kontakt og fokus, avslapping, belønninger, hverdagsøvelser som møtesituasjoner, gå pent i bånd og innkalling.

All opplæring har ansvarlig hundehold i sentrum.

 

MÅLGRUPPE

Hunder som har problemer med å holde kontakt med og fokus på eier når andre hunder er i nærheten. Kurset er beregnet for unghunder over 6 måneder og voksne hunder.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går til sammen over 12 timer. Teori vil bli vevd inn i praktisk trening med hund. Kurskvelder blir torsdagene 25.05., 01.06., 08.06., 15.06., 22.06. og 29.06.2023 kl. 20 – 22. Kurset skal fortrinnsvis holdes ute. Deltakere får tilsendt nærmere opplysninger om kurset ca. en uke før kursstart. Kurset flytter til klubbens bane på Stavsøra når ekvipasjene er modne for å trene i nærheten av andre hunder. I tilfelle dårlig vær kan kurset i juni holdes inne i Nidaroshallen.

 

PRIS

Kr. 1.800 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.150 for ikke-medlemmer. Det er lov å ta med en observatør på kurset.

Vi får støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

 

INSTRUKTØR

Kristin Estenstad, NKK instruktør trinn 2, lydighet.

 

PÅMELDING

For å komme direkte til påmelding, trykk her → PÅMELDING
Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.
Hunder må være vaksinerte.
Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset.
Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no.