Du lærer grunnleggende lydighet slik at hverdagen med egen hund blir enklest mulig. Sentrale temaer er kontakttrening, sitt og bli, lineføring, innkalling, ligg og bli, stå. Ingen venter at du skal lære alle øvelser perfekt i løpet av kurset, men du skal få grunnlag for videre trening. Du inviteres til å sette mål for egen hund. Vi tar utgangspunkt i nivået til den enkelte ekvipasje og tilpasser opplæring etter det.

All opplæring har ansvarlig hundehold i fokus.

Målgruppe for kurset er eiere med hunder over 6 måneder uansett om du vil ha en lydig familiehund og turkamerat, eller om du satser på hundesport i fremtiden.

Det er mulig å ta med en observatør på kurset uten tillegg i prisen.

 

VARIGHET OG KURSDATOER

Kurset går over 16 timer fordelt på 8 kvelder.

Teorisamling uten hunder blir mandag 21.08.2023 kl. 20 – 22 i klubbhuset på Nidarosbanen, Stavsøra.

Praksiskvelder med hunder blir i Nidaroshallen på Øysand mandagene 28.08., 04.09., 11.09., 18.09., 25.09., 02.10. og 09.10.2023 kl. 20 – 22 alle kvelder. Det er mulig at noen kvelder blir ute. Det avtaler dere etter at kurset har startet.

 

PRIS

Kr. 2.400 for medlemmer i Nidaros Brukshundklubb og kr. 2.800 for ikke-medlemmer. Vi mottar støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

Det er mulig å ta med en observatør på kurset uten tillegg i prisen.

 

INSTRUKTØR

Lill Krogh Mikalsen, NKK instruktør trinn 1.

 

PÅMELDING

Påmelding er økonomisk bindende for alle våre kurs og arrangement.

Hunder må være vaksinerte.

Påmeldinger registreres fortløpende etter først til mølla prinsippet. Vi tar forbehold om tilstrekkelig deltakelse til å holde kurset. Maks 6 hunder.

Dersom du har spørsmål om kurset, kan du sende e-post til kurs@nidarosbhk.no

Kurset er fullt!